Als je een fan bent van gamen, is het waarschijnlijk belangrijk voor je om je PS4 setup optimaal op te zetten voor een geweldige ervaring. Tegenwoordig is de PS5 ook al uit maar aangezien hier ook een flink prijskaartje aan hangt, is het niet voor iedereen mogelijk om te upgraden. In deze blog geef ik je tips over wat je nodig hebt voor de beste PS4 setup.

Een mooi scherm

Een van de belangrijkste onderdelen van je PS4 setup is een goede televisie. Je moet er toch naar kijken voor een lange tijd. Het is het middel waar je het hele spel door ervaart. Het is ook belangrijk om te kijken naar de grootte van het scherm tot de afstand van je zit plek. Zodat je comfortabel kunt gamen.

Dat klinkt goed!

Gaming is niet alleen een visuele ervaring, maar ook auditief. Als je namelijk goed naar de muziek van games luistert, zul je merken dat die niet onder doen voor de soundtracks van films. Met een PlayStation plus abonnement krijg je toegang tot veel extra games en daarmee kan je nog meer ervaren, qua beeld en geluid.

Zak ’s lekker onderuit

Comfort is enorm belangrijk als het gaat om gamen. Soms zit je uren in dezelfde positie. Investeer in een goede game stoel of een comfortabele bank om tijdens het spelen comfortabel te kunnen zitten. Ook is het belangrijk om de juiste houding aan te nemen tijdens het gamen om vermoeidheid en pijn te voorkomen. Je wilt niet na een paar goede game uren achterblijven met de herinnering aan rugpijn.

Het juiste licht

Verlichting kan een groot verschil maken in je game ervaring. Zorg voor voldoende verlichting in de kamer, maar voorkom dat de verlichting in het scherm schijnt. Dit kan storend zijn tijdens het spelen. Door een lamp te kiezen die je kunt dimmen en die je qua kleur kunt aanpassen, kan je de sfeer in de kamer creëren die goed bij de game past.

Met deze tips kun je je PS4 setup optimaliseren voor de ultieme game ervaring. Of je nu alleen speelt of met vrienden, comfort, verlichting, geluidskwaliteit en opslag zijn belangrijke factoren om rekening mee te houden. En uiteraard wil je niets meer dan het beste als het om gamen gaat. Je wilt je echt even kunnen ontspannen, en je wilt jezelf kunnen verliezen in een andere wereld. Met de juiste setup kan dat! Schaf Playstation tegoed aan en kies jouw volgende game uit!